Konkurs grantowy: odpowiadamy na Wasze pytania

W związku z obecną sytuacją epidemiologiczną otrzymujemy wiele pytań dotyczących trwającej 25. edycji konkursu grantowego Fundacji Nutricia.

Zgoda Komisji Bioetycznej

Zdajemy sobie sprawę, że zagrożenie związane z COVID-19 może spowodować trudności w uzyskaniu zgody Komisji Bioetycznej w momencie składania wniosku. Brak takiej zgody, nie wpłynie na poprawność złożenia wniosku w tej edycji konkursu.

W przypadku gdy Komisja Bioetyczna nie wyda zgody do momentu zakończenia terminu składania wniosków, należy umieścić tę informację w formularzu i dosłać zgodę niezwłocznie po otrzymaniu odpowiedzi od Komisji Bioetycznej. Jednocześnie informujemy, że nie planujemy zmiany terminu składania wniosków. Podpisany i zapisany w formacie PDF wniosek wraz z załącznikami powinien zostać wysłany na dedykowany adres elektroniczny Fundacji:

granty.naukowe@fundacjanutricia.pl do 30.06.2020 do godz. 23.59.

Zapraszamy do kontaktu

W przypadku jakichkolwiek wątpliwości lub pytań, zapraszamy do kontaktu poprzez adres e-mail: granty.naukowe@fundacjanutricia.pl lub bezpośrednio z Michałem Sawickim, Kierownikiem ds. Projektów Fundacji Nutricia:

michal.sawicki@fundacjanutricia.pl, tel. +48 517 026 264.